website
Inregistreaza-te astazi la Newletter-ul Kinderino si primesti 10% Reducere la prima comanda!
Scaune auto pentru copii.Alegerea pe care o faci trebuie sa tina cont de mai multe aspecte - Kinderino

Scaune auto pentru copii.Alegerea pe care o faci trebuie sa tina cont de mai multe aspecte

Scaune auto pentru copii.Alegerea pe care o faci trebuie sa tina cont de mai multe aspecte

Scaunele auto pentru copii sunt un element esential atunci cand vine vorba de protectia copiilor. Utilizarea unui scaun auto pentru copii reduce riscul de ranire in cazul unui accident rutier.

Scaunele auto pentru copii sunt proiectate special pentru a se potrivi mai bine cu forma si dimensiunile copiilor, oferind o protectie mai buna. Sunt create sa ofere un sprijin adecvat si sa se potriveasca cu centura de siguranta.

De asemenea, sunt fabricate din materiale rezistente, care ofera un nivel ridicat de protectie. Utilizarea unui scaun auto pentru copii este esentiala pentru a asigura protectia copiilor si reduce riscul de ranire in cazul unui accident.

Prin urmare, utilizarea unui scaun auto pentru copii este extrem de importanta.Alegerea trebuie efectuata cu atentie prin urmare va prezentam cele mai importante tipuri de scaune pentru copii:

1. Scaune auto cu fixare ISOFIX. Acest tip de scaun auto poate fi montat direct pe bancheta auto prin intermediul sistemului de fixare ISOFIX.

2. Scaune auto cu fixare cu centuri de siguranță. Aceste scaune auto se fixează cu centurile de siguranță ale mașinii.

3. Scaune auto pentru copii cu șezut rotativ. Acest tip de scaun auto are un șezut care se poate roti pentru a permite copilului să se întoarcă spre spate în cazul în care este necesar.

4. Scaune auto cu reductor. Acest tip de scaune auto sunt dotate cu un scut pentru copii mici, care oferă mai multă protecție împotriva impactului.

5. Scaune auto cu suport pentru cap. Acest tip de scaun auto are un suport pentru cap, care menține capul copilului în poziție corectă în cazul unui impact.

Vezi povestea in magazin