Inregistreaza-te astazi la Newletter-ul Kinderino si primesti 10% Reducere la prima comanda!

Cum cumpar

Modalitati de Plata

 

Pentru a achita produsele comandate pe Kinderino.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

 - Plata numerar sau ramburs

- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard (sunt acceptate si programe de rate fara dobanda)

- Plata prin Internet Banking

- Ordin de plata

 Plata numerar/ ramburs

 In momentul in care curierul va livreaza produsul comandat veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail).

 Plata online cu cardul

 Plata online cu cardul este realizata folosind serviciile Netopia, cel mai mare procesator de carduri din Romania.Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.

Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, daca au cod CVV2/CVC2

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii.

 Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Netopia.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia. Kinderino.ro  nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

 Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Netopia. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Cum platesc prin Netopia ?

 Plata online prin Netopia este rapida si, mai ales, sigura, testata si recomandata de alti cumparatori:

Cum decurge o plata online prin Netopia

Alegeti produsele care va intereseaza dupa care completati detalii legate de livrare si plata.

Selectezi ca metoda de plata: plata online prin Netopia

Plata prin card bancar cu Netopia:

Completeaza datele solicitate in formularul din pagina de plata, inclusiv datele de card.Netopia transmite aceste date, criptat, catre Romcard (payment gateway), singura institutie care poate sa comunice cu sistemele Visa/MasterCard informatii legate de card (precum verificarea existentei sumei in contul bancar al cumparatorului);

Daca totul pana aici merge bine, suma aferenta tranzactiei este blocata in contul dumneavoastra (nu debitata) iar dumneavoastra primiti o notificare in acest sens;

Daca ati activat cardul in 3D Secure, apare fereastra in care se cere parola (informatie gestionata tot de gateway impreuna cu banca emitenta a cardului);

Ulterior, tranzactia se intoarce in Netopia unde intra in antifrauda. Cu alte cuvinte, noi ne asiguram ca tranzactia nu este o frauda, ca respectivul card sau datele de pe el nu au fost furate, ca detinatorul cardului sau o persoana autorizata de acesta a initiat tranzactia;

In continuare, magazinul este instiintat, automat, de efectuarea platii;

In ultimul pas, magazinul confirma livrarea iar suma este debitata din contul dumneavoastra.

Astfel, plata prin Netopia are loc rapid, in maxim 2 minute si in deplina siguranta, din fata calculatorului.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii cu cardul .

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Netopia . Kinderino.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.Pentru a creste si mai mult siguranta datelor dumneavoastra, site-ul www.Kinderino.ro dispune de un certificat SSL care faciliteaza criptarea datelor pe 128 de biti.

 

Plata cu Ordin de Plata

 Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii fiscale emise de Kinderino.ro , in urma confirmarii telefonice a stocului aferent comenzii dvs. de catre un consultant de vanzari. 

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii fiscale emise, pe adresa de email comenzi@Kinderino.ro .

Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt:

 Nume societate : DEVVERSE BUSINESS S.R.L.

Cont lei : RO39INGB0000999906957631 , deschis la ING Sucursala Alba Iulia

Cod unic inregistrare: 37807272

Adresa: Str Crinului 7 Sebes Jud.Alba